Waar moet je géén tickets kopen?

Koop nóóit tickets via een ander kanaal dan het officiële verkoopadres. We raden daarom sterk af om tickets te kopen via onderstaande websites. Deze websites handelen namelijk niet in overeenstemming met de algemene voorwaarden van de officiële ticketaanbieders en dat betekent dat je ticketaankoop risico’s met zich meebrengt. Dagelijks krijgen we melding van kaartkopers die hun bestelde tickets nooit hebben ontvangen en/of kochten tegen een veel te hoge prijs. Het is ook niet uitgesloten dat via deze websites vervalste of reeds geannuleerde tickets aangeboden worden.

Kortom: er is bij onderstaande websites geen garantie dat je tickets echt zijn en toegang verschaffen tot het concert of evenement. Bovendien is de kans groot dat je teveel betaalt voor tickets die via de officiële kanalen goedkoper zijn. Let op: deze lijst kan onvolledig zijn.

Wederverkopers van doorverkochte tickets:

 • onlineticketshop.nl
 • www.ticketplace.nl
 • www.tixtrader.nl
 • ticketsnederland.nl
 • ticketunlimited.nl
 • 4alltickets.nl
 • kaartverkoop.nl
 • gigsberg.nl
 • ticketstarter.nl

Marktplaatsen voor tweedehandstickets:

 • viagogo.com
 • stubhub.nl
 • ticketswap.nl, indien er géén secure swap aangeboden wordt