Waar tickets kopen – accordions

OFFICIËLE VOORVERKOOPADRESSEN

Daarnaast worden er tickets verkocht via ticketsystemen van o.a. Paylogic, CM.com, GUTS tickets, Eventix en Stager.

MARKTPLAATSEN

Er zijn een aantal officiële ticketmarktplaatsen, waar je veilig tweedehands tickets kunt kopen. Deze platforms garanderen dat je een geldig ticket koopt en dus binnenkomt bij het evenement. Zij zorgen ervoor dat het oude ticket van de verkoper ongeldig wordt gemaakt en geven een nieuw ticket met een unieke eigen barcode aan de koper. Het gaat om de volgende partijen:

  • www.fansale.nl: max. 20% opslag t.o.v. oorspronkelijke ticketprijs
  • www.ticketmaster.nl: kaartkopers kunnen via hun eigen account tickets doorverkopen aan andere fans, voor maximaal 20% boven de originele ticketprijs
  • www.ticketswap.nl: alléén als er secure swap wordt gehanteerd, max. 20% opslag t.o.v. oorspronkelijke ticketprijs. LET OP! Concerten van o.a. MOJO, Friendly Fire, Greenhouse Talent, of kaarten die oorspronkelijk verkocht worden via Ticketmaster en Eventim zijn op TicketSwap niet gegarandeerd. Bij de ingang kan je dan dus alsnog geweigerd worden.

EENMAAL EEN TICKET GEKOCHT?

Publiceer deze dan nergens met de barcode zichtbaar. Zo voorkom je dat fraudeurs jouw barcode gebruiken om toegang te krijgen tot het evenement.